telefon telefon whatsapp

Inscrieti-va la newsleterul nostru pentru a primi gratuit
lista de preturi actualizata in fiecare saptamana


Prin utilizarea acestui formular sunteti de acord cu stocarea si manipularea datelor dvs. pe acest site web.

Tablou canvas personalizat Bucuresti

Print indoor pe Canvas

             Canvasul este o panza de tipul celor folosite pentru tablouri, de o calitate excelenta, din bumbac 100%, tratata la suprafata pentru ca imaginile sa poata fi redate in cele mai mici detalii. Materialele de tip canvas permit o aplicabilitate vasta atat in casa dumneavoastra, prin reproducerea tablourilor celebre, pana la cea mai simpla idee de decor, la birou, dar si in cadrul expozitiilor. Tablourile canvas printate sunt foarte calitative si au aspectul unei picturi pe panza clasica. Reproducerea tablourilor celebre prin print pe canvas este in acest mod la indemana oricui. Pe canvas puteti printa tablouri dintr-o larga varietate de subiecte, de la studii florale luate din natura pana la arta abstracta.

           ATENTIE !!!  Pretul de pe acest site este strict pentru printul pe canvas, rama din lemn si serviciul de inramare nu este inclus.

Pt oferta de pret cu rama inlusa va rog sa sunati.

            Tablourile pe canvas se executa prin imprimarea unei imagini de inalta rezolutie (1440 dpi), pe panza de tip canvas. Inramarea se face prin prinderea pe un cadru de lemn de brad tratat de cativa cm grosime. Tehnica de inramare este specifica lucrarilor moderne, cu panza ce acopera integral cadrul de lemn. Tablourile canvas mari pot fi impartite in multe tablouri canvas mai mici, setul de tablouri rezultate se numeste multicanvas. Tablourile canvas sau multicanvas sunt o alegere excelenta pentru cluburi, restaurante, living-uri si in orice locatie in care aspectul modern este dorit.

Pentru o comanda mai mica de 30 mp pretul se calculeaza cu 13 euro/mp pt canvas sintetic si 17 euro/mp pt cel din bumbac la care se adaua pierderea de material pana la latimea rolei

           Putem printa canvas la latimi de 900 mm, 1370mm, 1500mm. (sunati pt disponibilatatea rolelor)

 

18
/mp
> <
galerie foto

Calculeaza pret si trimite comanda

Inaltime (cm):

Latime (cm):

Dimensiune (mp):

Pret:

Rezolutie:

TIV:

Buzunare:

Capse:

Laminare:

Decupare:

Cantitate: Pret total (TVA inclus): Lei
trimite comanda

Galerie

> <