telefon telefon whatsapp

Inscrieti-va la newsleterul nostru pentru a primi gratuit
lista de preturi actualizata in fiecare saptamana


Prin utilizarea acestui formular sunteti de acord cu stocarea si manipularea datelor dvs. pe acest site web.

Servicii de finisare

          Printul outdoor reprezinta o solutie eficienta pentru obtinerea imaginilor de mari dimensiuni si expunerea lor in orice conditii meteo. Producem in atelierul propriu printuri si finisari pe o gama foarte variata de suporturi: Frontlit, Backlit, Blackout, Mesh, Autocolant, Panza Steag, One Way Vision, Hartie Blue back.... Indiferent de suportul utilizat culorile vor fi vii si dense, printul va rezista in timp fara sa se degradeze.

          Printurile outdoor se realizeaza in propriile ateliere si pe echipamente proprii si performante ce permit rezolutii de pana la 1440dpi, pe orice suport la standarte de calitate ridicate si capacitati industriale.

          Latimea printului este de 3,2m pentru realizarea reclamei de exterior. Imaginile cu latime mai mare de 3,2 m. sunt imbinate prin termosudare. Procedeul se preteaza printurilor outdoor realizate pe: Frontlit, Backlit, Blackout, Mesh. Pe perimetru se executa prin termosudare tiv sau buzunare in functie de locatie si tipul montajului. Pentru realizarea montajului se aplica capse cu diametrul de 12 mm. Tivul si capsele ofera rezistenta si impiedica ruperea materialului. Pentru a calcula pretul finisajelor folositi calculatorul aferent fiecarui produs de pe site-ul www.fabrica-de-bannere.ro.

 

1.8
/mp
> <
galerie foto

Calculeaza pret si trimite comanda

Inaltime (cm):

Latime (cm):

Dimensiune (mp):

Pret:

Rezolutie:

TIV:

Buzunare:

Capse:

Laminare:

Decupare:

Cantitate: Pret total (TVA inclus): Lei
trimite comanda

Galerie

> <