telefon telefon whatsapp

Inscrieti-va la newsleterul nostru pentru a primi gratuit
lista de preturi actualizata in fiecare saptamana


Prin utilizarea acestui formular sunteti de acord cu stocarea si manipularea datelor dvs. pe acest site web.

Hartie Foto Mata

Print outdoor pe Hartie Foto Mata

           Hartia foto mata este un material de diverse latimi si grosimi folosit, in special, la printarea afiselor.Hartia poate rezista la umezeala fara sa trebuiasca laminata (aplicarea unui autocolant transparent deasupra printului). Hartia foto mata este o hartie speciala folosita atat pentru indoor cat si pentru exterior, ce permite printuri de calitate fotografica. Printul pe hartie foto mata de exterior se bazeaza pe contactul vizual de aproape, de aceea folosim echipamente de cea mai buna calitate pentru a va oferi culori exceptionale si o rezolutie de 1440 dpi.

           Printul pe hartie foto mata de exterior se poate realiza pe latime de 1270mm. Hartia fotografica importata de noi este o hartie mata de calitate premium, de un alb stralucitor, foarte consistenta. Hartia fotografica imprimata cu cerneluri pe baza de ecosolvent rezista foarte bine la exterior (la radiatii UV, apa,..). Rezistenta mare este data si de grosimea mare a suportului. Aceasta permite totusi uscarea rapida a cernelii pe baza de ecosolvent, asigurand culori extrem de vii si cu rezistenta indelungata in timp. Print-ul pe hartie foto este ideal pentru afise, postere, bannere de interior sau exterior, s.a.m.d.

Pretul este valabil pt minim 10mp de print. Pt cantitati mai mici de 10mp se va calcula lungimea printului x latimea rolei (adica se vor plati si pierderile de material), cel mai indicat este ca pt cantitati de sub 10mp sa cereti o oferta de pret.

 

12
/mp
> <
galerie foto

Calculeaza pret si trimite comanda

Inaltime (cm):

Latime (cm):

Dimensiune (mp):

Pret:

Rezolutie:

TIV:

Buzunare:

Capse:

Laminare:

Decupare:

Cantitate: Pret total (TVA inclus): Lei
trimite comanda

Galerie

> <