telefon telefon whatsapp

Inscrieti-va la newsleterul nostru pentru a primi gratuit
lista de preturi actualizata in fiecare saptamana


Prin utilizarea acestui formular sunteti de acord cu stocarea si manipularea datelor dvs. pe acest site web.

Polipropilena cu spate GRI

Servicii print indoor pe polipropilena

           Polipropilena este un produs publicitar secundar care are utilizare in special in promovarea imaginii produsului dumneavoastra prin intermediul sistemelor de afisaj de tip roll-up. Faptul ca materialul rezista atat ca forma cat si ca dimensiune precum si faptul ca rezista la actiunea factorilor mecanici constituie un argument extrem de puternic in fata utilizarii hartiei la roll-up-uri. Pollipropilena este un print special pentru sisteme de afisaj, cu o foarte buna stabilitate dimensionala si calitate excelenta a imaginilor. Este rezistent la factorii mecanici si reflecta lumina intr-o masura foarte mica.

           Printurile pe polipropilena se folosesc in principal Indoor si se printeaza pe masini de indoor, se folosesc pentru display-ere, postere de interior, bannere, roll-up-uri, x-bannere, targuri, expozitii, decorare standuri, s.a.m.d. Polipropilena se poate printa la latimi de 900 mm, 1270mm, 1500mm.

Pretul este valabil pt minim 10mp de print. Pt cantitati mai mici de 10mp se va calcula lungimea printului x latimea rolei (adica se vor plati si pierderile de material), cel mai indicat este ca pt cantitati de sub 10mp sa cereti o oferta de pret.

 

12.9
/mp
PROMOTIE
> <
galerie foto

Calculeaza pret si trimite comanda

Inaltime (cm):

Latime (cm):

Dimensiune (mp):

Pret:

Rezolutie:

TIV:

Buzunare:

Capse:

Laminare:

Decupare:

Cantitate: Pret total (TVA inclus): Lei
trimite comanda

Galerie

> <