telefon telefon whatsapp

Inscrieti-va la newsleterul nostru pentru a primi gratuit
lista de preturi actualizata in fiecare saptamana


Prin utilizarea acestui formular sunteti de acord cu stocarea si manipularea datelor dvs. pe acest site web.

Window Graphics

Print Ecosolvent pe Window Graphics

           Suportul Window Graphics sau One Way Vision este un autocolant PVC cu perforaţii, alb-lucioas având adezivul de culoare neagră, cu grosimea de 140 microni şi suport din hârtie siliconată cu greutatea de 135 g/m2. Este imprimabilă cu printere de mare format, care folosesc cerneluri pe bază de solvent sau ecosolvent.

            Pe suprafeţe de sticlă Autocolantul tip Window Graphics (One Way Vision) crează spaţii de reclamă. Principala sa caracteristica este aceea ca persoanele aflate în spatele foliei pot să vadă prin ea (se poate astfel utiliza la reclama pe autoturisme, autobuze etc). Se poate utiliza şi pentru supraveghere (în magazine, supermarketuri, depozite).

            Printurile pe autocolante geam (window graphics) spre diferente de autocolantele standard permit trecerea luminii prin geam. Autocolantul Window Graphics sau One Way Vision este creată special pentru printarea pe imprimante care funcţionează cu cerneluri pe bază de solvent sau ecosolvent, această folie este un suport special de prezentare a mesajului publicitar. Se aplică pe suprafeţe plane, rigide şi transparente (sticlă, acril, policarbonat etc.), asigurând aceeaşi vizibilitate din interior spre exterior, dar şi o imagine printată bună, privită dinspre exterior către interior.

             

Pentru o comanda mai mica de 10mp pretul se calculeaza cu 13 euro/mp si se adaua pierderea de material pana la latimea rolei

           Putem printa canvas la latimi de 1500mm.

 

14
/mp
> <
galerie foto

Calculeaza pret si trimite comanda

Inaltime (cm):

Latime (cm):

Dimensiune (mp):

Pret:

Rezolutie:

TIV:

Buzunare:

Capse:

Laminare:

Decupare:

Cantitate: Pret total (TVA inclus): Lei
trimite comanda

Galerie

> <